Коли буде перемога: відомі астрологи назвали терміни завершення війни в Україні

Читать на русском
Автор
1597
Цього дня українці чекають вже давно
Цього дня українці чекають вже давно. Фото Колаж "Телеграфу"

Чого очікувати найближчим часом, розповідають Влад Росс, Ірина Звягіна та Анна Вергелес

Незабаром мине рік, як в Україні почалася повномасштабна війна. За цей час українці чули чимало прогнозів щодо термінів її завершення, в тому числі й від різних тарологів, астрологів, мольфарів та екстрасенсів. Наприклад, один із останніх прогнозів відомого українського екстрасенса Людмили Хомутовської передбачає, що розв'язка війни уже близько.

А що думають з цього приводу інші експерти-езотерики? Своїми прогнозами щодо термінів закінчення війни в Україні поділилися ще троє популярних астрологів. Про це повідомляє УНІАН.

Влад Росс

Астролог запевняє, що повномасштабна війна може припинитися вже у лютому 2023-го. За його словами, путін уже розуміє, що програє, і кожна нова поставка озброєння Україні наближає день нашої Перемоги.

Втім, немалі шанси й того, що божевільний вождь знову накаже наступати на Київ, намагаючись взяти столицю "за 3 дні". Такий сценарій також можливий у лютому, каже Влад Росс.

Ірина Звягіна

Таролог переконана, що лютий буде для нас напруженим. Цього місяця українські військові оборонятимуть свої позиції і будуть намагатися просуватися, однак ворог тиснутиме з більшою силою.

"Я вже писала, що на Україну чекає важкий період до квітня, поки Нептун вийде з опозиції до Марса, Сатурн піде глибше в Риби з опозиції до Сонця, Юпітер і Марс вже не будуть "надихати" Марс і сонце в гороскопі росії", — зауважує Звягіна. І додає, що після квітня 2023 року ситуація почне покращуватися.

Анна Вергелес

Астролог каже, що сприятлива атмосфера для перемоги України складеться у період з квітня по червень 2023-го. За її словами, саме в цей період у нас буде гарний астрологічний аспект, а на росію навпаки — чекають складні часи.

"Щодо завершення війни я б виділила три точки: найімовірніше, почнеться мирний процес навесні, навіть ближче до літа — кінець квітня, травня і перша половина червня", — повідомила Вергелес.

Раніше ми розповідали, якою буде Україна після завершення війни. За словами відомого таролога Яни Тимощук, поствоєнне майбутнє нашої країни просто вражає.