Зробіть це та багатство не залишить вас цілий рік: новорічні ритуали на гроші

Читать на русском
Автор
4692
Ритуали на Новий рік
Ритуали на Новий рік. Фото pexels.com

Такі обряди потрібно проводити зі щирою вірою, що все здійсниться

Коли якщо не в Новий рік загадувати свої заповітні бажання, адже це магічний час чудес. Якщо ви вірите в магію новорічної ночі, то чому б не зробити кілька ритуалів, які обов’язково роблять вас багатшими.

Телеграф ділиться п’ятьма ефективними ритуалами та прикметами, які допоможуть вам залучити до свого будинку багатство. Тільки пам’ятайте, вони "спрацюють" лише якщо в них щиро вірити.

Ритуали на Новий рік на гроші

  • Зі столовими приладами — щоб залучити багатство, покладіть на святковий стіл додаткову пару столових приладів, якими ніхто не повинен користуватися.
  • Зі свічками — ці джерела тепла та світла приносять у будинок грошову енергетику. Розставте в різних місцях вдома запалені свічки різних кольорів.
  • З запискою — 31 грудня на листку напишіть своє ім’я, бажану покупку і необхідну для неї суму, потім записку скрутіть в джгут і сховайте в кишеню на всю новорічну ніч. Вранці 1 січня спалить листок, тільки так, щоб цього ніхто не знав і не бачив.
  • З крупою — поставте на стіл якусь страву з крупою, щоб залучити до свого будинку достаток і багатство.
  • Зі столом — вам знадобиться товста червона нитка і монети великого номіналу. У новорічну ніч потрібно перев’яжіть ніжки столу червоною ниткою, а на столі розкладіть монети, які сховайте під скатертиною або під тарілки.

Раніше "Телеграф" розповідав про список заборонених речей, які не можна дарувати жінкам. Такі подарунки можуть значно зашкодити новій власниці, викликаючи на неї печалі та біди.