Грошей не буде: у яких місцях небезпечно ховати "заначку"

Читать на русском
Автор
588
Ось так заощадження краще не зберігати
Ось так заощадження краще не зберігати. Фото liter.kz

Помилка у виборі схованки спричинить втрату накопиченого

Езотерики вважають, що неправильно обране місце зберігання заощаджень призведе до їхнього витоку. Наприклад, матрац і книги — поганий вибір, тому що енергія не "працюватиме" на вас і ви втратите накопичене.

Як повідомляє "Телеграф", про головні поради езотериків і парапсихологів щодо зберігання грошей пише УНІАН. Є щонайменше п’ять місць, які не призначені для вашої "заначки".

Якщо ви вирішили зберігати накопичені кошти в будинку, то експерти рекомендують врахувати низку моментів. Зокрема, заборонено зберігати гроші у таких місцях:

  • У скляній банці – гроші зберігатимуться хаотично, що не сприятиме порядку та стабільності у вашій фінансовій сфері життя.
  • Під матрацом чи подушкою – енергія спокою і відпочинку завадить новим грошовим притокам.
  • Схованка біля входу — протяги біля вхідних дверей "унесуть" енергію, ваші заощадження вичерпаються.
  • Книги — енергетика сюжетів також може вплинути, тому якщо і вибираєте книгу для зберігання грошей, зупиніться на більш позитивній.
  • Коробки й теці – в них мало простору, це закупорить енергію коштів і призведе до застою.

За словами езотериків, головне, що треба пам’ятати при виборі схованки – збереження простору. Більш того, перев’язувати купюри чи складати у кілька разів – не можна. Навіть у гаманці банкноти мають лежати вільно, не мають бути зім’ятими та зігнутими. Так, на думку езотериків, відбуватиметься енергообмін без перешкод.

Як раніше повідомляв "Телеграф", езотерики закликали відмовитися від кількох речей у будинку, тому що їх енергія руйнівна і несе лише негатив та розбрат.