В Одесі жорстоко побили чоловіка. Нападники були схожі на копів: що сказали у поліції (відео)

Читать на русском
Автор
586
Кривдники били постраждалого навіть, коли він впав Новина оновлена 02 липня 2024, 14:43
Кривдники били постраждалого навіть, коли він впав. Фото Колаж "Телеграф"

Кадри з побиттям потрапили у руки поліцейських через соціальні мережі

В Одесі поліція розслідує побиття чоловіка особами у формі. Подія сталась поряд з ринком "Привоз", на вулиці Катеринська.

За словами поліціянтів, про інцидент вони дізнались із соціальних мереж, адже ані свідки, ані постраждалий не звертались до правоохоронних органів. Проте там наголосили, що особи — не співробітники поліції, а працюють у приватній охороні.

На кадрах, які ширяться мережею, видно, як чоловіка зі слідами фізичного насилля бʼють люди у формі. Постраждалий намагався втікти і впав на землю, та й це його не врятувало, адже кривдники продовжили завдавати йому ударів, але вже ногами.

"На відео, що шириться інтернетом, декілька громадян в тактичному одязі з наліпками на ньому, наносять тілесні ушкодження невідомому чоловіку. Відомості за даним фактом були зареєстровані у територіальному підрозділі поліції. Під час перевірки встановлено, що причетні до інциденту чоловіки, формений одяг яких зовні схожий на поліцейський однострій, не є співробітниками поліції. За попередньою інформацією, всі вони працюють у приватній охоронній компанії", — йдеться у повідомленні поліції.

Вулиця Катеринські біля "Привозу"

Зазначається, що правоохоронці вживають заходів щодо встановлення даних осіб та мотивів вчинення ними правопорушення.

Раніше "Телеграф" писав, що у Львові двоє агресивних дівчаток-підлітків побили хлопчика, який значно молодший за них. Школярки до того ж є любительками пісень російською мовою.