Викинули тіло померлого на вулицю: поліція Тернопільщини прокоментувала скандал

Читать на русском
Автор
13119
Тіло повантажили у ківш та вивезли геть Новина оновлена 22 січня 2024, 15:28
Тіло повантажили у ківш та вивезли геть. Фото Відкриті джерела

Пошити поліцію у дурні не вийшло

Суспільного розголосу набуває жахлива історія на Тернопільщині. Загиблого працівника комбікормового заводу вивезли трактором з території підприємства та покинули на узбіччі.

Судмедекспертиза виявила, що чоловік загинув природною смертю без ознак насильства. Про це повідомляє працівник поліції Тернопільської області на своїй сторінці у Facebook.

Усі учасники розслідування сумлінно підійшли до справи й взяли до уваги цікаві факти. Вони вказують на те, що 50-річний чоловік не загинув на тому місці, де його знайшли. Про це свідчить відсутність снігу на одязі та галошах, а також наявність пилу з заводу.

На взутті загиблого не має снігу
На взутті загиблого не має снігу

"Якщо деякі "хитрі" відповідальні посадовці агрохолдингу сподівалися "пошити" правоохоронців в дурні, то вони глибоко помилилися", — йдеться у повідомлені.

Служба безпеки агрохолдингу відмовилася надавати поліцейським відеоматеріали, мотивувавши тим, що відеокамери протягом останнього часу в них не працюють.

Загиблий працівник комбікормового заводу
Загиблий працівник комбікормового заводу

Поліція запевняє, що в рамках розслідування правоохоронці принципово підійдуть до цієї справи. Вони встановлять особу та мотив людини, що дала команду викинути тіло померлого чоловіка на вулицю.

За даною справою слідчі відділення поліції №1 Тернополя вже розпочали кримінальні провадження за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над тілом) та за ч. 1 ст. 115 ККУ.

Раніше "Телеграф" писав, що підлітки на Дніпропетровщині мало не вбили безхатька.