Забрали півмільйона гривень і вбили на очах у дітей: від Дніпром жорстоко позбавили життя фермера

Читать на русском
Автор
7709
На місці вбивства (ілюстративне фото)
На місці вбивства (ілюстративне фото)

Завдавши чоловіку численні удари по тілу, грабіжники нанесли йому смертельне ножове поранення у грудну клітину

В Дніпропетровській області, де раніше чоловік забив до смерті дитину співмешканки, суд виніс вирок у справі про пограбування фермера в Криничанському районі.

Деталі жорстокого інциденту розповіли в обласній прокуратурі.

"Троє чоловіків, один з яких працівник виправної колонії, вдерлися до домоволодіння місцевого фермера на території Криничанського району. У будинку, крім господаря, перебували шість членів сім’ї, зокрема малолітні діти", — йдеться у повідомленні відомства.

Погрожуючи застосуванням насильства, засуджені зв’язали присутніх та почали вимагати грошові кошти і коштовності. Дізнавшись місцеперебування сейфу, вони прострелили ногу та руку господарю.

Після заволодіння коштовностями, золотими прикрасами та грошовими коштами у розмірі майже 580 тисяч гривень нападники завдали чоловіку численні удари по тілу та смертельне ножове поранення у грудну клітину.

Засуджені намагалися покинути місце скоєння злочину на автомобілі фермера, проте під час руху кермо заблокувалося і заволодіти транспортним засобом чоловікам не вдалося.

Згідно з рішенням суду, злочинці відбуватимуть покарання довічно.

Раніше повідомлялося про інший прикрий випадок вбивства підприємця: у Вінницькій області позбавили життя одесита, який продавав сільгосптехніку.