У самісінькому центрі Львова чоловік зарізав перехожого (фото)

Читать на русском
Автор
983
Львівські поліцейські шукають вбивцю перехожого
Львівські поліцейські шукають вбивцю перехожого

Чоловік помер ще до приїзду "швидкої"

На одній з центральних вулиць міста Лева чоловік вдарив ножем іншого під час словесного конфлікту, в результаті чого постраждалий помер ще до моменту прибуття лікарів.

Як повідомляє видання "Захід.нет", подія трапилася у п'ятницю, близько 17-ї години вечора на вулиці Торговій. Попередньо встановлено, що конфлікт у центрі міста трапився між 37-річним чоловіком, який є жителем Закарпаття, та 44-річним львів’янином.

Один із чоловіків під час сварки не знайшов кращого аргументу, аніж дістати ножа та вдарити ним свого опонента. В результаті тяжкої травми, постраждалий, котрого намагалися реанімувати поліцейські, до прибуття медиків "швидкої", на жаль, не дожив.

На одній з вулиць Львова  трапилося вбивство
У Львові зарізали перехожого

На місці вбивства працювали представники слідчо-оперативної групи, патрульні та лікарі. Наразі правоохоронці проводять низку оперативних заходів, аби розшукати вбивцю, котрий втік з місця кривавої пригоди, а також встановлюють причини та обставини суперечки, яка виникла між чоловіками.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як на одній з вулиць Одеси 22-річний юнак зарізав через борги свого знайомого, після чого, зрозумівши, що покарання йому не уникнути, вистрибнув з вікна багатоповерхівки.

Також нагадаємо, на Луганщині маніяк у військовій формі нещадно вбив та зґвалтував 8 жінок.