Росіяни поласували росіянкою: у рф випустили у продаж вафлі з людським м'ясом

Читать на русском
Автор
2221
Вафлі
Вафлі

Провину за подію вирішили звалити на постраждалу

У росії жінці в пекарні відірвало руку, але виробництво не зупинили, через що до складу продукції потрапили фрагменти людської кінцівки.

Як повідомляє Mash, примітно в цій історії також і те, що керівництво компанії тепер намагається звалити на постраждалу відповідальність за те, що сталося.

Повідомляється, що інцидент стався 5 квітня на заводі "Акконд" у Чебоксарах. Постраждала, яку представили, як Наталя, працювала там із 2015 року, проте на початку квітня її без стажування та інструктажу перевели на нову лінію з виробництва вафель.

Її змінниця пояснила, що для того, щоб нічого не залипало і не ламалося, треба регулярно вручну чистити ланцюг, знімаючи для цього всі обмежувачі.

Саме цим жінка і займалася, коли відчула, що руку затискає. Проте виробництво не зупинили, навіть коли Наталя забрала з лінії відірвану руку, попри те, що фрагменти кінцівки потрапили до продукції.

Керівництво компанії після цього намагалося поговорити з потерпілою лише для того, щоб звинуватити її в порушенні правил безпеки. Крім того, вони склали в поліції заяву по кількох статтях.

Як повідомлялося раніше, у росії напередодні знайшли мертвим генерал-майора служби зовнішньої розвідки Росії у відставці Льва Соцкова. Чоловік застрелився і залишив передсмертну записку.