"Не битиму, якщо поцілуєш черевик": у росії підлітки палицею побили дівчинку, яка просилася у компанію (відео)

Читать на русском
Автор
18787
Хуліган, який побив дівчинку
Хуліган, який побив дівчинку. Фото Колаж "Телеграфу"

Вони не зважали на її благання "не знущатися"

Жорстокість серед російських школярів вражає. Нещодавно у Петербурзі підліток відкрив стрілянину. Як наслідок, постраждали четверо дітей.

А днями мережу вразило відео, як діти в Ярославлі знущаються з учениці школи. Ролик оприлюднили у Twitter. У дописі йдеться, що дівчинка вже кілька років страждає від булінгу однокласників. Цього разу російські діти вирішили особливо жорстоким чином принизити дитину.

Як видно з відео, хлопчина взяв велику суху гілляку. Дівчинка вже лежала на землі та плакала, просила з неї не знущатися. Вочевидь перед цим вона теж зазнала нападу з боку однокласників. Хлопець поставив жорстокий ультиматум — або вона цілує йому черевика, або він б’є їй по голові палкою. Дівчина не змогла на це нічого відповісти, окрім благань її відпустити. Тому підліток вдарив їй по голові з усією силою, так що гілка зламалася. Свої дії від підсумував словами: "Крові немає, гаразд, досить".

Під гучний плач дитини, дві дівчини та хлопець продовжили розважатися і жартувати. Дівчина, яка знімала це на відео попросила Діму сказати всім привіт на камеру. Після чого відео потрапило в мережу.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, батьки дитини написали заяву в поліцію на 15-річного хулігана. З ним розбираються правоохоронці. Як з’ясувалося пізніше, дівчинка намагалася влитися в компанію підлітків, у підсумку компанія побила її палкою по голові і пішла гуляти далі. Після ситуацією зайнявся слідчий комітет рф. А от керівництво школи не вважає себе винними у ситуації.

Тим часом з дітей у російських школах знущаються і самі викладачі. Так, у Свердловській області в одній зі спецшкіл неслухняних учнів карали зґвалтуванням.

Ще одним засобом приниження людської гідності є сама шкільна програма в рф. Дітей змушують співати пісні про терористів, а факт існування Києва взагалі стирають із підручників історії.