Поганий знак або просто випадковість: що означає, коли падає виделка

Читать на русском
Автор
965
З виделкою пов'язано багато прикмет, як позитивних, так і негативних (зображення створено із застосуванням ШІ) Новина оновлена 13 грудня 2023, 09:00
З виделкою пов'язано багато прикмет, як позитивних, так і негативних (зображення створено із застосуванням ШІ). Фото Телеграф

Падіння виделки віщує прихід гостей та негаразди

У народній культурі є багато прикмет, пов'язаних з різними предметами. Деякі з них відносяться до столових приладів, зокрема до виделок. Що означає, коли падає виделка? Відповідь на це питання можна знайти в різних джерелах, зокрема в народних повір'ях, езотериці та навіть у психології.

За народними повір'ями падіння виделки означає, що до будинку прийде гість. Причому, якщо виделка впала на підлогу зубчиками вниз, то гість буде чоловіком, а якщо зубчиками вгору — жінкою.

Інша прикмета говорить, що падіння виделки віщує неприємності. Причому, чим гучніший звук від падіння виделки, тим більш серйозними будуть неприємності.

Згідно з езотерикою, падіння виделки означає, що в будинку є негативна енергія. Причому, чим частіше падає виделка, тим сильніша негативна енергія.

Щоб усунути негативну енергію, потрібно провести ритуал очищення будинку. Для цього можна використовувати різні методи, наприклад, прибирання, запалювання свічок, використання ароматичних палаючих та інші.

Психологи вважають, що якщо людина часто скидає столові прибори, то це може бути ознакою її нервозності або тривожності. Коли людина відчуває себе напружено, вона може мимоволі кидати речі.

Щоб впоратися з нервозністю або тривожністю, потрібно знайти способи розслабитися і зняти напругу. Це можна зробити за допомогою різних методів, наприклад, медитації, йоги, прогулянок на свіжому повітрі та інших.

Нагадаємо, Телеграф вже писав, чи можна жінкам святкувати свій 40-й день народження. Також, ми розповідали, чому не варто носити обручку до весілля.