Що віщує березневий молодик: час, значення та головні заборони дня

Читать на русском
Автор
18434
21 березня — молодик
21 березня — молодик. Фото pexels.com

Особливістю цього новомісяччя стало те, що воно йде відразу ж після дня весняного рівнодення

У 2023 році відразу після весняного рівнодення відбувається молодик. Його дата – 21 березня о 19:24 за київським часом. Ця важлива космічна подія символізує новий період, за словами астрологів.

"Телеграф" розповідає, що віщує березневий молодик і як використовувати його потужну енергію на свою користь. Астрологи поділилися рекомендаціями про те, чим зайнятися 21 березня, а від яких занять краще відмовитись.

Молодик 21 березня 2023

Астропсихолог Олена Осипенко на своєму каналі в Youtube розповідає, що особливістю весняного рівнодення у 2023 році є завершальна фаза Місяця, яка вже 21 березня з’єднається із Сонцем у фазі точного молодика о 19:23 за Києвом. Такий збіг може дати нам важливий сигнал, за її словами.

"Це говорить про те, що ми всі з всесвіту отримуємо сигнал про те, що протягом цього року відбудеться завершення якихось значущих у минулому програм. А далі очікуємо на початок чогось важливого нового. Саме 21 березня зі сходом Сонця починається відлік сонячних днів", — йдеться в астропрогнозі.

Осипенко закликає 21 березня за можливості зустріти схід Сонця, а разом із ним і Новий сонячний рік. Можна провести медитацію або вимовити молитви. Головне, думати про хороше, не піддаватися спокусі емоцій, підтримувати рівновагу в собі та виявляти щедрість, а також перейти в новий цикл із вдячністю за всі уроки долі.

"У стані внутрішньої радості нам потрібно привітати Сонце, наповнитися його світлом і спробувати самому стати Сонцем для себе і для інших людей. Чим більше ви бажаєте добра і душевного тепла світу й людям – тим більше його до вас повертається – це закон природи", - зазначає астропсихолог.

Осипенко додає, що молодик — символ швидкого нового початку розвитку суспільства. Нова фаза Місяця в Овні означає новий життєвий етап і несе дуже потужну енергію з космосу до самого місячного затемнення 20 квітня.

У першу годину після молодика вона рекомендує розпланувати свій майбутній місячний місяць. З 22 березня по 3 квітня можна запланувати важливі справи та включитися в активні дії, це добрий період для починань, додала астропсихолог.

Новомісяччя 21 березня: що можна і не можна робити

Астролог Брілла Самай, передає bustle, акцентує на потужній енергії березневого молодика. Настає період стартів і починань, прості рекомендації допоможуть досягти успіху.

Що потрібно робити в день молодика 21 березня:

  • Дійте. Знак Овна символізує самореалізацію, тому є всі шанси привести в рух будь-яку справу та заняття.
  • Будуйте плани на найближчі три роки. Адже розпочався новий астрологічний рік, можна задуматися про майбутнє.
  • Зосередьтеся на собі. Цей молодик може стати перехідним етапом. Подумайте, які потреби та бажання є особисто у вас.
  • Відсвяткуйте свої успіхи. Проаналізуйте свій розвиток та сміливо похваліть за кожне досягнення.

Що заборонено робити в молодик 21 березня:

  • Поспішати. Ви можете захотіти з головою поринути у проєкти, які відкладали. Однак краще ретельно обмірковувати будь-яке рішення і дотримуватися плану.
  • Конкурувати. Якщо ви дозволите собі захопитися тим чи іншим змаганням, то це може нашкодити вам і призвести до непотрібної паузи.
  • Бути безрозсудним. Овен характеризується запальністю. Тому, перш ніж щось сказати чи зробити, кілька разів подумайте.

Раніше "Телеграф" розповідав, на кого із знаків Зодіаку молодик 21 березня 2023 року вплине найбільше. У житті цих людей відбудуться серйозні зміни.