"Зламані ребра, зламаний ніс": українська блогерка розповіла важку правду про побиття колишнім (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 серпня 2024, 14:05

Дівчина має травму на все життя

Популярна українська блогерка Юркова Олександра розповіла, як її бив колишній хлопець Пічка Тимур. Дівчина поділилася страшними кадрами, на яких видно сліди побиття і жахливі синці на тілі та обличчі. Крім цього, блогерка розповіла про численні переломи.

Про це блогерка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм. За словами дівчини, цей чоловік не тільки на неї піднімав руку, а на всіх своїх обраниць.

"Безліч гематом по всьому тілу, лицю,голові…зламані 2 ребра, зламаний ніс, зламаний хребець,як наслідок величезна травма на все життя! Він бив мене ногами у взутті, душив усім чим тільки можна, бив головою об ванну, плитку, розбитий келих засовував у рот і порізав горло…", — ділиться подробицями Олександра.

instagram.com/ev_sana_
instagram.com/ev_sana_
instagram.com/ev_sana_

Як розповідає сама блогерка, все почалося з емоційного насильства, постійних принижень та порівнянь її з іншими дівчатами. Олександра ділиться, що коли вона захотіла закінчити стосунки, з боку її ексобранця почалося фізичне насильство. Дівчина також прикріпила в дописі висновки лікарів з її діагнозами.

Фото: instagram.com/ev_sana_

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомий український блогер прокоментував звинувачення його колишньої щодо домашнього насильства. За словами дівчини, Антон Скуратов змушував її робити аборт і бив.