Дружина Євгена Кота показалася голою на шостий день після пологів (фото)

Читати російською
Автор

Гімнастка не соромиться показувати оголене тіло

Дружина Євгена Кота Наталія Татарінцева, яка нещодавно показала, як виглядає її тіло в перші дні після пологів, засвітила голі груди. Гімнастка показала, як вона засмагає.

Відвертою світлиною танцівниця поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. "Тепер сонячні + повітряні голі ванни", — підписала фото Наталія.

Танцівниця додала, що це "чудова терапія для годуючих грудей". На фото — оголена Наталія Татарінцева приймає сонячні ванни. Гімнастка також ділиться, що після пологів вже відновила ранкові зарядки. І навіть на шостий день після пологів починає складати програму свого курсу.

Фото: instagram.com/tatarintseva.kot /instagram.com/tatarintseva.kot
Фото: instagram.com/tatarintseva.kot /instagram.com/tatarintseva.kot

Наталія Татарінцева народила дівчинкувіком Євгеном Котом довго намагалися завагітніти, але в них нічого не виходило. Під повномасштабного вторгнення подружжя повідомило про вагітність, а згодом про народження донечки. Дівчинку назвали Леля.

Гімнастка не соромиться показувати, як вона відновлюється після пологів, які до речі, пройшли шляхом кесаревого розтину. Наталія ділиться відвертими світлинами і показує реальну картинку після вагітного тіла.

Раніше "Телеграф" розповідав, що співак і продюсер Positiff вдруге одружився. Виконавець показав свою обраницю і поділився ніжними знімками.