Накличете лиха: як і коли не можна фарбувати волосся

Читать на русском
Автор
3085
Коли краще не фарбувати волосся
Коли краще не фарбувати волосся. Фото Freepik

Як довге волосся впливає на ваше життя

За прикметами, є дні, коли не можна фарбувати волосся. Вважається, що зробивши це у несприятливий час, можна залучити біди та нещастя у своє життя. Раніше ми писали, як можна передбачити майбутнє за допомогою цукру, а тепер ділимося, в які дні не можна фарбувати волосся.

Є дні, фарбування волосся в які, можна привернути у своє життя лихо. Про це пише Ukr.Media.

Коли не можна фарбувати волосся

За прикметами, волосся — частина енергетичного поля людини. Пофарбувавши його, можна змінити енергетику, що може мат вплив на майбутнє і позитивно, і негативно.

Згідно з повір’ями, найгірший день для зміни кольору волосся — п’ятниця. Річ у тім, що в цей день енергія нестабільна. Так можна привернути у життя негатив і сварки.

Довжина волосся

Вважається, що довге волосся має особливу силу. Воно може тримати у собі енергію і захищати від впливів зовнішнього світу. А фарба може пошкодити цей вплив.

Колір

Відтінки фарби також пов’язуються з магією та долею. Змінивши колір волосся, можна кардинально вплинути на життя і посприяти появі позитиву і гарних подій. До прикладу, червоне волосся символізує кохання і зміни в особистому житті. Чорний — проблеми у житті і навіть смуток і жалобу.

Раніше "Телеграф" розповідав, які речі не можна залишати на порозі дому. Ми поділилися цікавими прикметами й забобонами.