Покладіть в сумку каштан: як притягнути гроші в життя

Читать на русском
Автор
Що покласти в сумку, щоб притягну гроші Новина оновлена 29 лютого 2024, 21:43
Що покласти в сумку, щоб притягну гроші. Фото Freepik

Які плоди залучають кошти

Існує безліч талісманів для привернення грошей. Однак не всі працюють, навіть постійно носячи їх із собою. Раніше ми писали, коли треба міняти постіль, щоб залучити удачу, а тепер ділимося, навіщо класти в сумку каштан.

Каштани здатні притягувати гроші. Про це пише Ukr.Media.

Носіння каштанів у сумці — досить популярний спосіб залучення коштів. Ці плоди символізують достаток і багатство. Тому варто покласти їх до себе в сумку і постійно носити із собою. Вистачить кілька штук.

Притягувати гроші здатен аромат м’яти. Вам потрібна одна гілочка цієї травички. Її треба покласти не в сумку, а в гаманець. Так у ньому завжди будуть великі купюри.

Також у потаємну кишеньку можна покласти лавровий листок, корінь півонії чи вересу. Вони також здатні притягувати кошти у ваше життя. З цим завданням також впорається щіпка зеленого чаю або зрощені горіхи.

Для того, аби ці талісмани "працювали", треба, щоб їх не було видно, коли ви відкриваєте сумку чи гаманець. Важливо, щоб вони лежали на дні чи в маленьких внутрішніх кишенях. Лише таким чином вони працюватимуть.

Раніше "Телеграф" розповідав, які речі не можна залишати на порозі будинку. Ми поділилися цікавими прикметами й забобонами.