Які речі потрібно носити в сумці всю зиму: залучають успіх та удачу

Читать на русском
Автор
1937
Деякі речі можуть бути нашими талісманами та притягувати удачу (зображення створено за допомогою ШІ)
Деякі речі можуть бути нашими талісманами та притягувати удачу (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, які речі можуть притягнути у наше життя успіх.

Зима — це час, коли ми більше часу проводимо вдома, у теплі та затишку. Але це не означає, що ми повинні забувати про удачу та успіх.

Навпаки, саме взимку ми можемо закликати ці сили на свою сторону, використовуючи магію та силу талісманів. Про це пише Ukr.media.

Що ж потрібно носити в сумці, щоб притягнути удачу? Ось кілька порад:

  • Камінь-талісман. Кожен камінь має свою унікальну силу та енергію. Ви можете вибрати камінь, який відповідає вашому знаку зодіаку, або той, який вам особисто подобається. Наприклад, аметист символізує мудрость і духовність, яшма — удачу і багатство, а онікс — захист від негараздів.
  • Монета. Монета — це символ достатку та багатства. Вона може бути будь-якої країни або епохи. Головне, щоб вона була вам до душі.
  • Зерно. Зерно — це символ родючості та достатку. Воно може бути будь-яким, але краще, якщо це буде пшениця, жито або ячмінь.
  • Листок папороті. Листок папороті — це символ удачі та здійснення бажань. Його можна знайти в лісі або купити в магазині окультної літератури.
  • Зірка. Зірка — це символ удачі та везіння. Вона може бути виготовлена з будь-якого матеріалу, але краще, якщо це буде метал або дерево.

Ось кілька додаткових порад, які допоможуть вам залучити удачу в своє життя:

  • Носіть талісман завжди при собі. Нехай він буде у вас у сумці, кишені або на шиї.
  • Чистіть талісман від негативної енергії, періодично занурюючи його в прохолодну воду або виставляючи на сонячне світло.
  • Не втрачайте талісман. Якщо це станеться, удача може повернути вам спину.

Звичайно, не варто сприймати ці поради занадто серйозно. Але якщо ви хочете вірити в удачу і успіх, то чому б не спробувати? Адже навіть якщо талісман не зробить чудес, він все одно буде вам нагадувати про те, що все в ваших руках.

Раніше "Телеграф" розповідав, про те чому старі речі не слід перетворювати на ганчірки. Окрім цього, вас може зацікавити стаття про предмети на робочому столі, які відлякують багатство.