Що зробити з вхідними дверима, щоб залучити удачу та щастя

Читать на русском
Автор
1966
Прикмети про двері
Прикмети про двері. Фото freepik.com

Чим прикрасити двері, щоб залучити удачу

Щастя та добробут — найголовніше в будь-якому домі. Наші пращури вірили, що вхідні двері — це не лише прохід до вашої оселі, а й так заний магніт, який може залучати успіх та удачу в оселю. А раніше ми розповідали, як привернути достаток за допомогою рису.

Мало хто знає, як вхідні двері впливають на добробут та достаток в будинку. Про це розповіли на Ukr.Media.

Насамперед важливу роль відіграє колір. Він несе певну енергію, яка впливає на настрій. Наприклад, яскраво-червоні двері можуть привернути енергію і пристрасть, а блакитні здатні створити спокій і гармонію. Варто обрати колір, який викликає у вас хороші емоції. Так можна створити гарну атмосферу та залучити щастя.

Не менш важливі прикраси та символи. Можна повісити підкову на двері. Це гарний символ удачі. Також вам стануть у пригоді елементи фен-шуй. Це каміння, дзеркала або фонтани.

Подбайте про чистоту біля входу. Це надважливо. Регулярно потрібно там прибирати і слідкувати, щоб все було розставлено по своїх місцях. Також важливо позбуватися від старих та непотрібних предметів. Такий ритуал звільняє місце для нових можливостей. Чистота та порядок створюють сприятливу атмосферу та залучають удачу та щастя.

Раніше "Телеграф" розповідав, які забобони пов’язані з віниками. Ми поділилися, як ця річ для прибирання допоможе привернути щастя й гроші.