Просто покладіть це в гаманець і багатство буде переслідувати вас по п’ятах

Читать на русском
Автор
1215
Народна прикмета на гроші привабить удачу
Народна прикмета на гроші привабить удачу. Фото Pexels

Однак ви повинні правильно розмістити цей предмет

На які тільки хитрощі не пускаються люди, щоб здобути багатство та гроші. Багато хто навіть намагається правильно організувати робоче місце по феншуй, щоб залучити удачу на роботі.

Сьогодні ми розповімо вам про один дієвий спосіб, який дійшов до нас від наших предків. Спробуйте — може, це той самий оберіг, який розгорне фортуну у ваш бік!

Як залучити гроші за допомогою гаманця – робоча прикмета

Щоб зрозуміти, звідки виник цей ритуал, звернемося до давніх джерел. Всі чули про єгипетські піраміди, одна з яких — піраміда Хеопса — входить у Сім чудес світу. Це список найвідоміших на весь світ архітектурних споруд.

Чому ж люди схилялися перед цими грандіозними будовами? Піраміда як символ єгипетської культури відома з часів до нашої ери. Як гробниця фараона, ця споруда втілювала:

  • безмежну владу;
  • незліченне багатство;
  • вічне життя.

До того ж піраміда в культурних віруваннях різних народів символізувала тристоронню гармонію в основоположних сферах життя кожної живої істоти. Це сила, довговічність та добробут.

Тому, щоб зосередити на вашому гаманці енергетичну силу століть та залучити до нього потужні фінансові потоки, до нього потрібно покласти купюру номіналом 1 долар. Чому саме доларову банкноту — тому, що саме на ній зображена піраміда.

Скласти купюру потрібно рівностороннім трикутником. А розмістити амулет слід у відділенні на блискавці або кнопці в куті гаманця чи портмоне, щоб дві сторони трикутника збігалися з боковою стороною та основою вашого аксесуара.

Раніше ми розповідали, у які прикмети на гроші вірять люди у всіх країнах світу. Дізнайтеся з наступної статті, як залучити удачу та гроші різними способами.