Коли знайшли гроші на вулиці: що означають номінали 1, 2, 5 та 10

Читать на русском
Автор
1970
Знайдені гроші можуть обіцяти як хороше, так і погане
Знайдені гроші можуть обіцяти як хороше, так і погане. Фото Pexels

Нумерологи радять придивлятися до монет та купюр, які ви зустрічаєте

Існує чимало прикмет про гроші. Вважається, що особливу увагу слід звертати на монети або паперові купюри, які ви знайшли на вулиці.

На думку нумерологів, кожен із номіналів обіцяє певні події та дає знаки. Про це йдеться у журналі City Magazine.

Якщо ви знайшли гроші на вулиці, то можете про це подумати через призму нумерології. Вважається, що банкноти та монети несуть символізм і підказки. Більше того, кожен з номіналів має своє значення.

Номінал 1

Це пов’язано з новим початком. Монета з номером 1 сигналізує про нові ідеї, але може означати успіх, досягнення і прогрес. Крім того, число один — знак єдності, тому може бути нагадуванням про те, що ви пов’язані з всесвітом і своїми близькими. Більше того, купюра або монета з одиницею означає, що ви можете відпустити свій страх та почати все спочатку.

Гроші з цифрою 2 (20, 200, 2000)

Двійка містить у собі послання про те, що незалежність важлива і не має меж. Однак важливо не забувати, що людина є соціальною, прагнути входити до груп, таких як сім’я, друзі, професійні спільноти. Як пояснюють нумерологи, людина, яка знайшла монету з числом 2, повинна навчитися пристосовуватися, служити та враховувати інтереси інших людей, з якими вона так чи інакше пов’язана. Такий знак всесвіту закликає вас до усвідомлення важливості відносин з іншими та прийняття ідеї співпраці.

Число 5 (50, 500)

П’ятірка говорить про розширення, зростання, зміни, несподіванки та пригоди. Відповідно до нумерології, зазвичай цей номінал вказує на поштовх до будь-якого напрямку руху та нові можливості.

Номінал 10 (100, 1000)

Число 10 — символ пробудження, яке закликає довіряти інтуїції та приймати рішення. У нумерології вважається, що знайти монету чи банкноту з десяткою – до підтримки всесвіту й розвитку в необхідному вам напрямку. Такі гроші обіцяють вам позитивні зміни у житті, просто зосередьтеся на своїй меті.

Раніше "Телеграф" розповідав, де небажано зберігати гроші. В іншому випадку ваші фінанси "втікатимуть".