Найщасливіші імена: як назвати дитину, щоб її життя було успішним

Читать на русском
Автор
59074
Таємниця імен Анна, Анастасія, Олександр та Михайло
Таємниця імен Анна, Анастасія, Олександр та Михайло. Фото pexels.com

Ці імена допомагають досягати великих успіхів у житті

Вибір імені для майбутньої дитини, і неважливо хлопчик це чи дівчинка, це дуже відповідальне завдання для батьків. Все тому, що разом з ім’ям вони дають своєму малюкові набір певних якостей та характеристик. І звичайно ж хочеться дати своєму синові чи дочці найкраще ім’я.

Іменологи виділили кілька імен, які наділяють дитину правильною енергетикою і здатні принести їм багато щастя та удачі у житті. Таємниця імен Ганна, Анастасія, Олександр та Михайло — далі.

Анна

Ані дуже товариські та щирі дівчинки. Нерозбещені, не прагнуть бути лідерами в компанії, але завжди перебувають у центрі уваги. Легко йдуть на контакт, можуть порозумітися практично з кожним. З віком стають більш цілеспрямованими та завзятими. Дуже розумні, освічені та комунікабельні, мають прекрасне красномовство.

Анастасія

Настя дуже щира, чуйна та добра. Працьовита, любить фантазувати. У будь-якій ситуації залишається щирою та доброзичливою. Прагне завжди і в усьому бути першою та кращою. Хороша помічниця у домашніх справах: вона добре готує, підтримує в будинку лад. Ці вміння дуже знадобляться їй у майбутньому.

Олександр

Саші дуже вперті хлопчики в дитинстві, проте з віком ця риса перетворюється на завзятість, працьовитість та цілеспрямованість. Усі ці якості допомагають йому досягати неймовірних успіхів. Рішучі та наполегливі, не бояться труднощів. Ще з дитинства починають виявляти непогані задатки лідера. З ними легко, приємно та комфортно працювати.

Михайло

Миші ростуть слухняними, тихими та працьовитими дітьми, і стають великою підтримкою для своїх рідних у дорослому житті. Вони виростають сильними чоловіками, які досягають серйозних успіхів у кар’єрі. Дисципліновані, стримані та дуже спокійні. Цілеспрямовані, тому завжди досягають бажаного результату.

Нагадаємо, ми розповідали, чи можна стригтися вагітним і купувати речі до народження дитини, які говорять народні прикмети. А також проводили опитування, у якому питали українців, які дивні імена вони зустрічали у своєму житті.