Перевірені ворожіння на Івана Купала: топ-3 найточніших способів дізнатися ім’я нареченого

Читать на русском
Автор
3074
Обряди на Івана Купала 2023 року на нареченого
Обряди на Івана Купала 2023 року на нареченого. Фото clutch.net.ua

Ворожіння цієї ночі найправдивіші

Ніч з 6 на 7 липня — це неймовірно чарівний та таємничий період, адже цього дня відзначається одне з наймістичніших свят — Івана Купала. З давніх-давен купальська ніч вважалася магічною, тому в цей час молоді дівчата збиралися разом і ворожили на нареченого, майбутнє і свою долю.

Ця традиція збереглася і донині. "Телеграф" зібрав для любительок заглянути в майбутнє топ-3 перевірених ворожінь на ім’я свого нареченого, які можна провести в домашніх умовах. А також розповідаємо, як правильно ворожити у купальську ніч.

Ворожіння на Івана Купала: як правильно проводити обряд

Правил всього два: перше — гадати потрібно саме вночі, адже саме цей період вважається наймагічнішим, і друге — треба вірити, що обряд спрацює та покаже вашу справжню долю.

Ворожіння на Івана Купала: обряди на ім’я нареченого

На листочках — на кількох невеликих листочках паперу напишіть по одному чоловічому імені, і сховайте під подушку на ніч. На ранок 7 липня не дивлячись дістаньте один з них. Те ім’я, яке буде написано на листочку, і носитиме ваш майбутній чоловік.

На першому зустрічному — увечері 6 липня потрібно вийти на вулицю і запитати, як звати першого зустрічного вам чоловіка. Таке саме ім’я і буде у вашого судженого.

На траві — 7 липня зірвіть у полі дві травинки, а вдома підвісьте їх поруч, загадавши на них своє ім’я та ім’я чоловіка, який вас цікавить. Дочекайтеся, коли рослини зав’януть, і подивіться їх розташування. Якщо вони тягнуться один до одного, то вам разом. Якщо ж ні — не витрачайте свого часу.

"Телеграф" писав раніше, які обряди та ворожіння допоможуть залучити у своє життя кохання та скоріше вийти заміж. Наші пращури вірили в їх силу.

Раніше повідомлялося, що цього літа слід очікувати на погодні сюрпризи. Липень не подарує справжнього тепла.