Люблять гроші усім своїм єством: які імена носять найбільш меркантильні жінки

Читать на русском
Автор
166966
Вони люблять розкішне життя
Вони люблять розкішне життя. Фото Freepik

Заради власної вигоди ці дівчата підуть по головах своїх суперниць

Ім’я — одне з найважливіших слів у нашому житті. Його ми чуємо практично відразу після народження і воно з нами аж до самої смерті. Саме тому від нього так багато залежить у нашому житті. Власниць деяких імен вважають щирими та лагідними — жінками, на яких варто рівнятися, тоді як інших — справжніми лицемірками, з якими зайвий раз навіть починати розмову не варто.

Також езотерики виділяють три жіночі імені, власниці яких схиблені на грошах і матеріальних благах. Ці представниці прекрасної статі, маючи такий вибір, оберуть не кохання, а фінансову вигоду, передає apostrophe. Далі розповідаємо, які ж імена носять найбільш меркантильні жінки.

Аліса

Дівчина, яку нарекли цим іменем, не знає пощади: вона звикла прораховувати усе на кілька кроків вперед і не готова ділитися тим, що по праву вважає своїм. Під час розлуки з коханим вона відбере у нього останню сорочку і при цьому не відчує ні краплі жалості. З нею краще не зв’язуватися.

Жанна

Ця жінка збирає "зі світу по нитці" і зазвичай заводить стосунки лише з тими, від кого їй щось потрібно. Жанна впевнена, що її невгамовний апетит можна заспокоїти, якщо брати потроху від багатьох людей, а їм від цього наче й нічого не буде. Брати від світу усе — ось її життєве кредо.

Карина

Дівчата з цим незвичайним іменем можуть заморочити голову будь-якому чоловіку. А все, що їм від нього потрібно — його гроші і, можливо, його високий статус, якщо такий є. Карина не стане довго думати над тим, наскільки її вчинки етичні, а просто почне вирішувати свої фінансові питання, щойно підвернеться така змога. Заради власної вигоди вона готова йти по головах.

Раніше ми розповідали, жінки з якими іменами старіють раніше за інших. Таких лише троє і причини цього різні, але в кожному з випадків ситуацію потрібно брати у власні руки та змінювати.

Матеріал має суто розважальний характер. Пам’ятайте, що незалежно від імені, людина сама будує свою долю.