Домовитися не вийде: почало збуватися пророцтво карпатського мольфара Нечая на 2023 рік

Читать на русском
Автор
4334
Відомий мольфар Нечай
Відомий мольфар Нечай. Фото blitz.if.ua

Свого часу люди не дуже повірили сказаному ним

Незабаром мине рік, як в Україні триває повномасштабна війна. За цей час багато астрологів, тарологів та іншого роду експертів-езотериків давали свої прогнози щодо того, коли вона закінчиться. Одним із останніх прогнозом щодо термінів завершення війни в Україні ділився ясновидець та екстрасенс Валерій Шатілович.

Однак, ще задовго до військового вторгнення росії у 2022 році, про нинішні події говорив відомий карпатський мольфар Нечай. Що він передрікав, зокрема і на 2023 рік, розповідає ped-pressa.kiev.ua.

Пророцтва мольфара Нечая щодо війни в Україні

Більш як 12 років тому мольфар сказав, що буде війна, але все пройде так, як заплановано. За його словами, з путіним намагатимуться домовитися, але це дуже лукава людина, яка постійно вдає, що нічого не розуміє. Втім, і на нього знайдеться своя сила. При цьому, як говорив Нечай, якщо кривавий кремлівський диктатор не поступиться, то буде велика біда. Про що конкретно йдеться — невідомо, цього карпатський мольфар уточнювати не став. Оскільки цей прогноз вважають таким, що стосується саме 2023 року, є вірогідність, що "приберуть" главу кремля вже скоро.

"Страшне пророцтво" мольфара Нечая долю України

Ще в 2009 році відун говорив, що Україну чекає розкол. Звісно, багатьох ці слова налякали. Однак Нечай заспокоїв, додавши, що це буде тимчасове явище і вже незабаром країна відновиться. Причому це буде абсолютно нова держава, з якої почнеться відродження іншого світу [є імовірність, що під "розколом" мається на увазі утворення псевдореспублік Л/ДНР та окупація Криму, а також тимчасове захоплення рф інших регіонів України — ред.]

Після того, як усе закінчиться, українці ще довго згадуватимуть цей важкий час, переказуючи один одному. І вже ніколи стосунки з росіянами не будуть такими, як раніше, казав мольфар.

Щодо конкретної дати звершення війни в Україні, то її провидець не називав. Інші експерти-езотерики, нагадаємо, переважно говорять саме про 2023 рік.

Хто такий карпатський мольфар Нечай?

Його звали Нечай Михайло Михайлович. Цей чоловік народився на Івано-Франківщині ще у 1930 році — у звичайній робітничій сім'ї. Сам він казав, що відчув цілющі сили у 8 років — тоді, мовляв, вже вмів зупиняти кров.

Справжню популярність ця людина здобула у 1989-му, коли до нього надійшло офіційне запрошення від влади міста забезпечувати гарну погоду під час проведення фестивалю "Червона рута". Хай там як, а погода тоді дійсно була кепська і, як кажуть люди, він буквально руками розігнав хмари.

Помер Нечай 14 липня 2011 року, причому досить трагічно. Він передбачив власну смерть і знав, що його прийдуть вбивати, проте все одно впустив свого вбивцю у дім.

Раніше ми розповідали, що популярний західний екстрасенс передбачив, коли і через що розпочнеться Третя світова війна. У цій великій війні, каже, росія та Китай будуть на одному боці.