Як розбагатіти у 2023 році: ритуали на удачу і гроші у Різдвяну ніч

Читать на русском
Автор
8996
Змови на Різдво для залучення багатства та удачі
Змови на Різдво для залучення багатства та удачі. Фото flytothesky

Використовуємо прості обряди, щоб покращити всі сфери свого життя у майбутньому

Слов’янські обряди на Різдво наділені надзвичайною силою. Це особливий час, коли магія допомагає кардинально змінити життя кожної людини. Саме в Різдвяну ніч за допомогою ворожінь молоді дівчата можуть дізнатися про свою долю, а дорослі чоловіки, які хочуть досягти фінансової незалежності, провести нескладні ритуали із залучення грошової удачі.

Змова на Різдво дозволить залучити багато грошей та успіхів у роботі, пише vkazivka. Різдвяна ніч подарує все, що тільки людина забажає. Але не забувайте, що обряди працюють від щирих бажань та віри в те, що все обов’язково здійсниться.

Змова на удачу в Різдвяну ніч

З атрибутів потрібно мати церковну свічку та святу воду. Ритуал проводиться лише за умови, що на небі видно Місяць. Фаза небесного світила не має жодного значення. У ніч, коли народився Ісус, треба підійти до вікна, а на підвіконня виставити воду та запалену свічку. При появі першої зірки читаємо це:

"Вифлеємська зірка на небі сяє, весь світ говорить про радість. Народився на світ спаситель Ісус, дитина з’являється на світ, щастя в світі прокидається. Буду задоволений і щасливий я, раб Божий (ім’я), буде успіх мені у всіх справах. Амінь"

Повторюємо заклинання рівно 3 рази, а потім гасимо свічку.

Змова на багатство у Різдвяну ніч

Грошові змови слід читати на гроші (банкноти чи монети). Атрибут, який допоможе досягти цілей, стане амулетом у майбутньому. Для проведення обряду знадобиться:

  • новий квітковий горщик (він купується напередодні Різдва, брати здачу за покупку не можна)
  • свята вода, принесена з церкви
  • гаманець, гроші – будь-які речі, які асоціюються з багатством
  • 3 зелені свічки
  • жменя землі, принесена з лісу

Проведення ритуалу

Як тільки сяде сонце в новий горщик, у який ще не садили жодних рослин, засипається жменя землі. Навколо горщика розставляються три свічки. Гаманець або купюри ховаємо під горщиком. Проводячи вказівним пальцем по обідку горщика, вимовляємо:

"Як дзвенять усі 12 місяців, так дзвенітимуть золоті монети у раба Божого (ім'я). Гроші до грошей. Золото до золота, гаманець до гаманців. Амінь"

Змова у різдвяну ніч повторюється тричі. Після обрядів нікому не розповідайте про магічні дії.

Раніше "Телеграф" писав, що суворо заборонено робити на Різдво 25 грудня.