Ворожіння на Різдво: три вірні способи дізнатися ім’я свого судженого

Читать на русском
Автор
12637
Як правильно ворожити на кохання на Різдво
Як правильно ворожити на кохання на Різдво. Фото sensatsiya.com

Незаміжні дівчата можуть дізнатися, чи судилося їм вийти заміж наступного року і як виглядатиме їхній обранець

Новорічні свята наближаються, і вже цієї неділі, 25 грудня, християни західного обряду відзначатимуть Різдво. Нагадаємо, що в Україні на офіційному рівні закріплено два свята: і 25 грудня, і 7 січня. У ніч перед Різдвом дівчата ворожили, особливо на кохання.

За доброю традицією, ворожити слід строго в ніч з 24 на 25 грудня для найвищої достовірності пророкувань. "Телеграф" розповідає про три найпопулярніші способи ворожіння.

Ворожіння на ім’я майбутнього чоловіка

Опівночі на Різдво дівчата виходять із дому і запитують у першого зустрічного чоловіка ім’я. Те ім’я, яке він назве, і буде ім’ям нареченого.

Ворожіння на солі

На ніч перед сном потрібно налити в склянку невелику кількість води і розчинити в ній пристойну кількість солі (у межах розумного), після чого випити воду і вимовити таке: "Хто мій суджений, хто мій ряджений, дай мені пити!". Уві сні має з’явитися майбутній чоловік і дати вам напитися.

Ворожіння на солі

Ворожіння на картах

Перед сном святкового вечора покладіть під подушку чотири карткових королі і вимовте наступне: "Хто мій суджений, хто мій ряджений, той приснись мені уві сні!". Уві сні з’явиться суджений в образі короля.

Раніше "Телеграф" писав, що суворо заборонено робити на Різдво 25 грудня.