П’ять речей, які притягують до будинку бідність та нещастя

Читать на русском
Автор
149848
Ці дії залишать вас без грошей
Ці дії залишать вас без грошей

Ношений одяг, газети чи журнали, які ви вже не читатимете — усьому цьому місце в минулому і на звалищі

Згідно з народними прикметами, деякі наші дії здатні залучати у наше життя гроші. Наприклад, вирощування товстуни здатне залучити в будинок грошову енергію. А ось, що не можна робити вдома, щоб не залучити бідність, ми розповімо сьогодні.

Що не можна робити, щоб не притягнути бідність

Розбите скло. Це може бути тріснуте вікно, розбите дзеркало або кухоль з ручкою, що відкололася. Не зберігайте їх удома, адже розбите скло символізує пролом у захисті, пише "Клубер".

Старі речі. Ношений одяг, газети чи журнали, які ви вже не читатимете — усьому цьому місце в минулому і на звалищі. Якщо раптом кофточка, яка вам така дорога, ніколи на вас не налізе, а викинути її не підіймається рука — краще віддати її на благодійність.

"Мертві" речі. Перші серед них – сухі квіти. Такі композиції дуже люблять багато господинь. Але все віджило це некротична енергетика в’янення. У цей же список можна включити опудала тварин, засушених метеликів або жуків, роги звірів та пір’я птахів. Звичайно, винятки з правил теж є: якщо гербарій від коханої доньки, коли вона була маленькою, трепетно зберігається у вашому столі, шкоди від нього не буде. Те саме стосується перу або рогів, які декорують кімнати, не будучи взятими з убитої тварини. Черепашки з відпустки варто тримати як сувеніри тільки тим, хто регулярно їх доглядає. А ось решту краще роздати чи викинути. А вже висохлі кімнатні рослини — точно перші кандидати на звалище, доки вони не поповнили список речей-енергетичних вампірів.

Дрібне сміття в кишені чи гаманці. З малого починається велика. Навряд чи всі ці фантики та квитки — щасливі.

Годинник, який стоїть. Час, що зупинився, — дуже поганий знак. Або віднесіть їх у ремонт, або викидайте, не замислюючись. На худий кінець, можна перетворити важкий годинник підлоги на предмет меблів, наприклад, на столик, а настінні — в рамку для фото або вішалку.

Раніше "Телеграф" писав, де суворо заборонено зберігати гроші, щоб не збідніти.