"Помре наприкінці війни... може, через самогубство": екстрасенс спрогнозував, коли не стане путіна

Читать на русском
Автор
5165
Екстрасенси кажуть, що швидкого відходу путіна на той світ не буде
Екстрасенси кажуть, що швидкого відходу путіна на той світ не буде. Фото telegraf.com.ua

Російському диктатору дають щонайбільше 5 років перед тим, як він помре

Останнім часом чутки про важку хворобу кривавого диктатора володимира путіна обговорюються все частіше, у зв'язку з чим багато хто прогнозує його скору смерть. Однак, екстрасенси не радують такими прогнозами, кажучи, що російський президент помре наприкінці війни з Україною, а вона триватиме довго.

Про це в інтерв'ю ютуб-каналу "Конкурент T" повідомив переможець шоу "Битва екстрасенсів" (20 сезон) Арман Цибульський.

За його словами, на фронті будуть як погіршення, так і покращення, але бойові дії між Україною та росією триватимуть довго. При цьому екстрасенс переконаний, що голоду в нашій країні не буде.

За прогнозом Цибульського, путін вмовить лукашенка доєднати білоруські війська до війни проти України — удар може відбутися до осені. Екстрасенс стверджує, що тоді у бойові дії втрутиться Польщі й "почнеться новий цикл протистояння".

"Повне повернення тимчасово окупованих територій не надасть гарантій безпеки. Якщо ми боротимемося в межах своєї країни, це ні до чого не призведе. Для того, щоб перемогти, потрібно йти до самої москви і сприяти зміні влади в росії. Але цього не можна зробити без підтримки інших країн", — зазначив Арман Цибульський додав: "росія нікуди не подінеться. Ще кілька років я бачу… може, п'ять років, путін буде при владі. Але наприкінці війни він помре. Може, через самогубство… Але дуже таємно. А його спільники будуть засуджені. Таким бачу я кінець усієї цієї історії".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що екстрасенс і таролог Макс Гордєєв порадив не зациклюватися на питанні про дату смерті путіна, оскільки на його місце цілком може прийти значно гірша людина.