Терміново викиньте це: три предмети, що притягають у будинок нещастя

Читать на русском
Автор
1320
Якщо годинник став — позбавтеся його
Якщо годинник став — позбавтеся його. Фото pinterest.com

Такі речі краще не зберігати у вашій оселі

Багато звичних нам речей, які роками зберігаються у нас у будинку, хоча ми цим не користуємося, притягують невдачі та розбрат. Езотерики вважають, що часто поламані та несправні атрибути нашого побуту мають негативну енергію. Через це можуть навіть виникати сварки й негаразди.

Як пише "Телеграф", зберігати в будинку деякі речі — погана прикмета. Справа в тому, що певні предмети можуть нести лише негатив та проблеми, притягуючи погану енергію, як магніт.

Серед речей, які категорично заборонено зберігати у будинку, езотерики виділяють такі предмети:

  1. Дзеркало, яке розбилося. Прикмета свідчить, що такий предмет не обіцяє нічого позитивного. Якщо дзеркало тріснуло, а тим більше розлетілося вщент, необхідно відразу ж його викинути.
  2. Годинник, який зупинився. Несправний годинник не тільки не потрібний вам, тому що непридатний для використання, а і, згідно з прикметою, притягує негатив. Годинник символізує рух, а коли він не ходить – означає застій і зупинку енергії.
  3. Сміття у місцях, де зберігаються гроші. Непотрібне сміття в кишенях чи гаманці – погана прикмета, яка віщує втрату фінансів. Намагайтеся підтримувати порядок там, де кладете купюри та монети, а також бережете накопичене.

До речі, раніше "Телеграф" писав про найпоширеніші прикмети щодо грошей. Вважається, що не можна позичати через поріг, а борги краще віддавати вранці.