Можна позбутися щастя і грошей: які речі категорично не можна позичати

Читать на русском
Автор
941
Перш ніж дати щось у борг, потрібно добре все обміркувати
Перш ніж дати щось у борг, потрібно добре все обміркувати

Знаючи ці прикмети, можна уникнути багатьох неприємностей.

Напевно, багато хто потрапляв у таку ситуацію, коли до вас чи ви ходили до сусіда за сіллю. Проте чи знали ви, що позичати цю спецію небажано? Мало того, у списку заборонених до позичання речей є ще багато предметів, які багато хто позичає без зайвих роздумів, але так робити не варто.

Якщо вірити народним прикметам, то беручи чи даючи в борг ці речі іншим людям, можна притягнути до себе неприємності, бідність і навіть хвороби, повідомляє видання "Так Просто!". Щобільше, віддаючи ці енергетично сильні речі, можна викликати лихо і на своїх близьких.

Речі, які не можна брати і позичати:

  • Сіль — у народних прикметах це один із найсильніших магічних продуктів, що має найсильнішу енергетику. Тому віддаючи свою сіль, можна втратити успіх, зруйнувати стосунки з близькими і навіть захворіти. Але сіль можна подарувати.
  • Посуд — кухонне начиння заряджається енергією того місця, в якому вона знаходиться, тому при її позиченні ця енергетика йде разом з нею до нового, хоч і тимчасового господаря.
  • Одяг — найпоширеніший вид "позички". Причини ті самі — з речами позичає й енергетика. Зазначимо, що вона може бути як гарною, так і поганою.
  • Прикраси — і коштовності, і проста біжутерія це також "переносник" енергії, який дуже добре вбирає негатив. Тому якщо ви не хочете взяти на себе чужі проблеми чи хвороби, краще не обмінюватися прикрасами.
  • Віник — даючи віник у борг, можна притягнути до себе фінансові проблеми та безлад у справах. Віник можна віддавати, тільки якщо він уже не потрібний.

Раніше "Телеграф" писав, які кімнатні квіти приваблюють у будинок успіх та достаток, а також, які звичні для багатьох щоденні дії відлякують гроші.