Приводить до безгрошів’я: де категорично не можна зберігати заощадження в будинку

Читать на русском
Автор
3403
Матрац або книга — не найкраща "схованка" для грошей
Матрац або книга — не найкраща "схованка" для грошей

"Сховище" для ваших грошей має бути безпечним та енергетично сильним.

У 21-му столітті багато хто вже давно зберігає всі свої заощадження на банківських рахунках або картках, однак є й ті, хто все ж таки залишається "вірним традиціям" і тримає всі свої гроші вдома "у схованці". Якщо ви з таких людей, то вам необхідно знати про місця у вашому житлі, які абсолютно не підходять для зберігання грошей.

Якщо ваші заощадження зберігаються неправильно або в неправильних місцях, це може призвести до погіршення вашого фінансового стану, а то й зовсім до злиднів, повідомляє портал "Так просто". Оскільки гроші мають дуже сильну енергетику, для їх зберігання потрібно вибирати відповідні місця.

Де категорично не можна зберігати гроші у будинку

  • Скляні баночки — стара і дуже поширена звичка, яка є однією з перших причин безгрошів’я. Не забувайте, що гроші не люблять тісноту, а у маленькій баночці їм досить тісно, що погано впливає на грошовий потік.
  • Біля вхідних дверей — дуже погана ідея, адже тоді гроші просто йтимуть з дому.
  • У деяких книгах — також одна із найпоширеніших "схованок". У принципі, у книгу гроші сховати можна, головне дивитися в яку: щоб уникнути фінансових проблем, заощадження потрібно класти лише у добрі твори. Жодних детективів, драми і тим більше жахів.
  • Під матрацом — так напевно робили багато бабусь. Ліжко — це місце для відпочинку, тому і гроші, які зберігаються під матрацом, також відпочиватимуть, що означає, що примножуватися ваші фінанси не будуть.

Раніше, "Телеграф" писав про речі, здатні відлякувати удачу та гроші. Що не можна зберігати в будинку, щоб не накликати на себе лихо — читайте у нашому матеріалі.