Можна залучити в дім лихо: які магнітики не варто вішати на холодильник

Читати російською
Автор

"Прикрашати" холодильник теж потрібно вміти правильно.

Кухня – це дуже сильне енергетичне місце у кожному будинку, тому їй потрібно приділяти особливу увагу. Раніше, ми вже писали про речі, яких бажано позбутися на кухні, а також де і чому не можна ставити відро для сміття. Однак і на цьому заборони не закінчуються.

Виявляється, на холодильник, який часто обвішують різними магніти з подорожей, можна вішати не всі. У народі є кілька прикмет та забобонів, згідно з якими є заборонені елементи декору, пише Ukr.Media.

Які магніти не можна вішати на холодильник

  • Не рекомендується вішати на холодильник фігурки, на яких зображені люди, — люди вірять, що це негативно впливає на атмосферу в будинку.
  • Не бажано вішати фігурки якихось міфічних істот, негативних персонажів чи тварин — негатив породжує ще більший негатив.
  • Не можна розміщувати магнітики, на яких зображено якісь міста — вважається, що такі варіанти можуть залучити біду та проблеми.

Раніше "Телеграф" розповідав, які кімнатні квіти приваблюють у будинок успіх та достаток, а також, які звичні для багатьох щоденні дії відлякують гроші.