Можна залучити в дім лихо: які магнітики не варто вішати на холодильник

Читать на русском
Автор
3727
Не всі сувеніри "корисні" для дому
Не всі сувеніри "корисні" для дому

"Прикрашати" холодильник теж потрібно вміти правильно.

Кухня – це дуже сильне енергетичне місце у кожному будинку, тому їй потрібно приділяти особливу увагу. Раніше, ми вже писали про речі, яких бажано позбутися на кухні, а також де і чому не можна ставити відро для сміття. Однак і на цьому заборони не закінчуються.

Виявляється, на холодильник, який часто обвішують різними магніти з подорожей, можна вішати не всі. У народі є кілька прикмет та забобонів, згідно з якими є заборонені елементи декору, пише Ukr.Media.

Які магніти не можна вішати на холодильник

  • Не рекомендується вішати на холодильник фігурки, на яких зображені люди, — люди вірять, що це негативно впливає на атмосферу в будинку.
  • Не бажано вішати фігурки якихось міфічних істот, негативних персонажів чи тварин — негатив породжує ще більший негатив.
  • Не можна розміщувати магнітики, на яких зображено якісь міста — вважається, що такі варіанти можуть залучити біду та проблеми.

Раніше "Телеграф" розповідав, які кімнатні квіти приваблюють у будинок успіх та достаток, а також, які звичні для багатьох щоденні дії відлякують гроші.