Чому не можна класти фото рідних людей у гаманець: ви будете здивовані

Читать на русском
Автор
2772
Категорично забороняється класти в гаманець фотографії людей, що пішли з життя
Категорично забороняється класти в гаманець фотографії людей, що пішли з життя

У гаманці мають зберігатися лише гроші.

Напевно, багато хто носить у своїх гаманцях невелике фото своїх рідних і коханих людей: у когось це фото хлопця чи чоловіка, у когось дружини, також один із найпопулярніших варіантів — це фото дітей. Так, з одного боку, це дуже мило, проте є і друга сторона, і вона, на жаль, не така барвиста, а може бути навіть небезпечна. Перш ніж покласти щось у свій гаманець, потрібно знати, що категорично не можна в нього класти, щоб не притягнути біду.

Не варто забувати, що кожен предмет має свою ауру, і бути вона може як позитивною, так і негативною. Особливо це стосується грошей, які за день можуть відвідати сотні нових власників. До чого тут фото рідних, розповідає видання "Так просто".

Чому не можна класти фото рідних людей у гаманець

Гаманець це насамперед місце зберігання для грошей. Як ми писали вище, купюри за своє життя проходять через сотні, а то й тисячі рук, переймаючи енергетику кожного власника. Тому якщо поруч із паперовими грошима буде знімок, то ця енергія може перейти на ту людину, яка на ньому зображена. Добре, коли це позитив, а що робити, якщо ні?

Того виходить, що поклавши фото рідної людини у свій гаманець, ви можете накликати на нього біди, фінансові проблеми та навіть хвороби, навіть не підозрюючи про це. Тому від такої ідеї краще відмовитись. Також народні прикмети кажуть, що у зберігання в гаманці фото коханої людини може призвести до сварок та навіть розставання.

Раніше, "Телеграф" писав про речі, здатні відлякувати удачу та гроші. Що не можна зберігати в будинку, щоб не накликати на себе лихо — читайте у нашому матеріалі.