У Маріуполі "Урал" протаранив авто з родиною: є жертва

Читать на русском
Автор
ДТП призвело до смерті та серйозних травм
ДТП призвело до смерті та серйозних травм

Випадки свавілля російських військових почастішали

На вулиці Купріна в окупованому Маріуполі російська військова вантажівка "Урал" наїхала на легковий автомобіль, в якому знаходилася родина. Водій загинув на місці, його дружину з дитиною доправили до лікарні.

Про цей інцидент проінформувала Маріупольська міська рада. Представники влади зазначили, що таких випадків стає дедалі більше, адже російські військові не дотримуються правил дорожнього руху (ПДР).

На якому західному устаткуванні Росія випускає ракети

"Такі аварії за участю російських військових стали досить частими випадками. Окупанти не дотримуються жодних правил дорожнього руху, вважаючи, що їм закони не писані. Жертвами стають маріупольці", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Маріуполь був серйозно зруйнований під час російських бомбардувань. За деякими даними, у місті знищено понад 90% будівель. 86 із 89 закладів освіти зруйновано.

Однак росіяни замість того, щоб активно відбудовувати захоплений Маріуполь, намагаються впливати на мешканців, що залишилися. Наприкінці січня стало відомо, що вони відновили комсомол у місті. Окупанти намагаються вселити позитивне ставлення до радянського минулого.

Раніше "Телеграф" поінформував про зйомку нових пропагандистських роликів у Маріуполі. Цього разу українських військових звинуватили у тому, що вони нібито пили кров немовлят.