За колір волосся? Хлопця побили на очах натовпу просто у метро Києва (відео)

Читать на русском
Автор
15912
Про стан потерпілого поки що нічого не відомо
Про стан потерпілого поки що нічого не відомо. Фото Колаж

Пасажирам абияк вдалося розняти бійку

У київському метро чоловік у спортивній формі побив хлопця із рудим волоссям. У мережі стверджують, що причиною конфлікту став нестандартний зовнішній вигляд потерпілого.

Відео бійки публікують у столичних Telegram-каналах. До речі, сталася вона просто у вагоні метро на очах десятка пасажирів.

Бійка сталася у поїзді на синій гілці київської підземки. Як стверджують у мережі, так званий "офнік" побив "неформала" за його зовнішній вигляд, а саме волосся помаранчевого кольору. Нападник кілька разів ударив хлопця кулаком в обличчя і той упав на сидіння, але це не зупинило хулігана, і він продовжив завдавати ударів. Нападника не збентежило, що у вагоні метро перебувають інші пасажири, які кричали та просили його припинити бійку.

Одній жінці вдалося схопити нападника за рукав, а інший пасажир допоміг його утримати та відтягнути від потерпілого. На цей час невідомо, чи була викликана на місце події поліція, в якому стані перебуває потерпілий і чи понесе відповідальність нападник.

Зазначимо, що "офнік" — це жаргонне чи сленгове слово, яке означає "околофутбольного фаната". Як правило, це молоді люди у спортивному одязі, які самі провокують бійки через те, що чіпляються до людей через їхній одяг. Вони відрізняються особливою агресією до інших членів суспільства.

Неформали ж представники різних молодіжних субкультур. Як правило, у натовпі вони виділяються неординарним зовнішнім виглядом: одягом, макіяжем, кольором волосся або зачіскою.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Дніпрі чоловік побив водія та викрав авто. Але далеко виїхати злодій не зумів і потрапив до рук поліції.