Побили та винесли на мороз: у Тернополі підлітки напали на знайомого з інвалідністю

Читать на русском
Автор
3300
Підлітки скористалися тим, що постраждалий не міг їм відповісти
Підлітки скористалися тим, що постраждалий не міг їм відповісти. Фото Відкриті джерела

Потерпілий був знайомий зі своїми кривдниками

У Тернополі затримали та помістили під варту без права застави двох неповнолітніх підлітків ― хлопця та дівчину. Вони напали на чоловіка з інвалідністю, побили його, а непритомне тіло винесли надвір, на мороз.

Усі свої дії підлітки знімали на відео. Про це начальник головного управління Національної поліції Тернопілля Сергій Зюбаненко написав у Facebook.

Чоловіка на вулиці виявила прибиральниця. Він там пролежав усю ніч. Наразі потерпілий перебуває у тяжкому стані, медики борються за його життя.

Правоохоронним органам вдалося знайти кривдників чоловіка. Ним виявилися неповнолітні уродженці Чортківського району.

Підліткам оголосили підозру за завдання тяжких тілесних ушкоджень та залишення в небезпеці. Їх уже взяли під варту без права на внесення застави.

Зюбаненко нагадав, що те, якими виростуть діти, залежить від виховання та стосунків у сім’ї. Він наголосив – жорстокість дітей не є провиною вчителів чи друзів.

"Я навіть не хочу думати, що відчувають родичі цих неповнолітніх, але для себе я розумію, що жорстокість у дітей — це не провина вчителів чи друзів, а недогляд батьків, бо від виховання та стосунків в сім'ях залежить й те, якими виростатимуть наші діти", — написав Зюбаненко.

Раніше "Телеграф" повідомляв про жорстоке побиття дівчинки на Київщині. Все, що відбувалося, підлітки знімали на телефон.