Ножеве поранення замість прощання: одеситка своєрідно спробувала позбутися гостя

Читать на русском
Автор
552
Жінка вдарила ножем чоловіка
Жінка вдарила ножем чоловіка. Фото golos.ua

Нав’язливий гість виявився джентльменом

На Одещині мешканка Балти випивала зі знайомим у себе вдома, а потім попросила його піти. Коли гість відмовився залишати її оселю, жінка завдала йому удару ножем.

Гість виявився джентльменом і не став говорити про свою кривдницю, переконуючи поліцейських, що став жертвою випадкового нападу. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Одеської області.

"Про госпіталізацію жителя Балти з колото-різаною раною грудної клітки з проникненням у черевну порожнину поліцейських поінформували лікарі "швидкої". Правоохоронцям постраждалий пояснив, що його травмував невідомий чоловік на вулиці. Поліцейські встановили, що постраждалий був травмований за інших обставин", — йдеться у публікації правоохоронних органів.

Поліцейським вдалося з’ясувати, що його ударила ножем жінка, з якою він розпивав спиртні напої. Мало того, усвідомлюючи небезпеку для життя знайомого, вона не стала дзвонити в "швидку". До медиків постраждалий звернувся сам.

У будинку підозрюваної провели обшук. Співробітники слідчо-оперативної групи вилучили ніж та інші докази. Жінці вже висунули підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 121 ККУ). Вона зізналася у скоєному та визнала свою провину. Тепер їй загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Раніше "Телеграф" писав про мешканця Житомирської області, який напав на сусідів із ножем. Суд ухвалив суворий вирок.