На Київщині прийомна мати жорстоко карала дітей: кадри побиття потрапили до рук поліції (відео)

Читать на русском
Автор
1062
Фото з місця події Новина оновлена 28 листопада 2023, 07:26
Фото з місця події. Фото ГУНП

Жінці може загрожувати тривале ув’язнення

У Фастівському районі Київської області правоохоронці дізналися про те, що мама-вихователька одного з будинків сімейного типу систематично б'є малолітніх та неповнолітніх вихованців. Під опікою у жінки було семеро дітей.

Про факти систематичного насильства заявили старші вихованці жінки. Про це повідомили у прес-службі Поліції Київської області.

Як виявилося, 59-річна жінка систематично чинила щодо дітей психологічне насильство. Окрім цього вона вона била своїх вихованців і жорстоко їх карала.

Діти розповіли, що стали свідками того, як мати-вихователь завдавала ударів 13-річному підлітку. Спочатку вона його била руками, а потім — металевою ніжкою від столу. Хлопця жінка била по голові, проте він встиг захиститися і закритися руками.

На вихованні у будинку сімейного типу перебувало семеро дітей віком від 9 до 15 років. Наразі всі вони вилучені та перебувають у лікарні, де проходять медичний огляд.

У Фастівському районі Київської області знущалися над дітьми

Слідчі повідомили фігурантці про підозру у скоєнні злочину, який кваліфікується як "Катування". Жінці загрожує до 6 років позбавлення волі. Продовжується досудове розслідування.

Варто зазначити, що жінка регулярно "використовувала" ремінь та шланг. Таким чином вона "виховувала" дітей, які, на її думку, себе погано поводили.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що на Київщині мати знімала порно зі своїми доньками: у ролі актора був вітчим. Правоохоронці встановили, що жінка знімала на камеру моменти розбещення своїх малолтних дочок 2011 та 2013 років народження. Потім вона розміщувала дані ролики в Інтернеті.