Німку, викрадену ХАМАС, знайшли обезголовленною: від нових подробиць холоне кров (фото)

Читать на русском
Автор
12989
Шані Лук та її мати
Шані Лук та її мати

Влада Ізраїлю підтвердила найгірше

Загибель громадянки Німеччини, яку викрав ХАМАС під час нападу на Ізраїль, підтвердив ізраїльський президент Іцхак Герцог. Він розкрив жахливі подробиці її загибелі.

Про це заявив політик в інтерв’ю Welt. Зазначимо, що йдеться про німку на ім’я Шані Лук. Вона була найвідомішою заручницею ХАМАСу.

Справа в тому, що відео з її викраденням одним із перших поширилося мережею. На шокуючих кадрах можна було бачити, як терористи відвозять понівечене тіло дівчини у невідомому напрямку. У мережі швидко встановили, що дівчина є відвідувачкою музичного фестивалю, що родом із Німеччини. Її впізнали по татуюванню на ногах.

30 жовтня її мати Рікарда Люк в ефірі німецьких телеканалів RTL та ntv розповіла, що дівчина загинула.

Так от, за словами Іцхака Герцога, дівчина була обезголовлена. Політик, вимовляючи ці слова, висловив співчуття сім’ї загиблої.

В той самий час на сторінці МЗС Ізраїлю з’явилося повідомлення, яке розкриває ще більше подробиць смерті Шані. Її тіло вже було знайдено та впізнано. Повідомляється, що після викрадення з фестивалю дівчину катували, а потім провезли Газою напоказ. Після цього, судячи зі слів президента, заручницю обезголовили.

"Шані пережила незбагненні жахіття", — розповіли в МЗС Ізраїлю.

Нагадаємо, що про Шані та інших зниклих дівчат в Ізраїлі ви можете прочитати, перейшовши за посиланням.

А більше інформації на тему війни в Ізраїлі можна знайти в ексклюзивному матеріалі "Телеграфа" "Близький Схід на порозі великої війни : що принесе в Європу нова хвиля арабських біженців".

Раніше ми писали про те, що кількість загиблих в Ізраїлі українців зростає.