Прем’єр Ізраїлю показав фото немовлят, убитих терористами ХАМАС (фото 18+)

Читать на русском
Автор
4795
Останки дітей
Останки дітей. Фото Getty Images

Фотографії продемонстрували держсекретарю США

Влада Ізраїлю оприлюднила фотографії немовлят, яких під час атаки на країну вбили терористи ХАМАС. На них видно, що бойовики намагалися спалити трупи дітей.

Як зазначає пресслужба прем’єр-міністра Ізраїлю, деякі фотографії Біньямін Нетаньяху показав держсекретарю США Ентоні Блінкену, який 12 жовтня прибув із візитом до Ізраїлю.

Вбите бойовиками немовля

"Це жахливі фотографії немовлят, убитих і спалених монстрами ХАМАС. ХАМАС нелюди. ХАМАС — це ІДІЛ", — йдеться у повідомленні.

Залишки дитини
Залишки дитини

Раніше повідомлялося, що в Ізраїлі у кібуці Кфар-Аза виявили 40 убитих дітей, які загинули від рук бойовиків ХАМАС. Загалом у цьому населеному пункті знайшли мертвими третину населення.

Серед 40 загиблих дітей були як немовлята, так і старші діти. Деяким із них бойовики відрубали голови. Загалом, за інформацією іноземних ЗМІ, у кібуці Кфар-Аза, що неподалік кордону із сектором Газа, знайшли 200 тіл.

Своєю чергою Армія оборони Ізраїлю офіційно підтвердила інформацію ЗМІ про те, що ХАМАС вбивав і обезголовлював дітей під час нападу.

Нагадаємо, що "Телеграф" стежить за подіями в Ізраїлі в режимі онлайн: Ізраїль зносить Сектор Газа після атаки ХАМАС: хроніка нової війни на Близькому Сході (оновлюється).

А більше інформації на тему війни в Ізраїлі можна знайти в ексклюзивному матеріалі "Телеграфа" "Близький Схід на порозі великої війни : що принесе в Європу нова хвиля арабських біженців".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що станом на 12 жовтня 97 сімей отримали повідомлення від влади Ізраїлю про те, що їхніх родичів утримують палестинські терористи ХАМАС у секторі Газа.