"Це не війна, це різанина": в Ізраїлі знайшли тіла 40 дітей, закатованих бойовиками, деяким відрізали голови (відео)

Читать на русском
Автор
2468
Точна кількість жертв в Ізраїлі невідома
Точна кількість жертв в Ізраїлі невідома. Фото Flash90

Бойовики вбивали ізраїльтян прямо у їхніх будинках

В Ізраїлі в кібуці Кфар-Аза виявили 40 убитих дітей, які загинули від рук бойовиків ХАМАС внаслідок нападу на країну. Загалом у цьому населеному пункті знайшли мертвою третину населення.

Про це повідомляє i24news із місця подій. Армія Ізраїлю продовжує вивозити тіла загиблих із місць, де їх знайшли.

Серед 40 загиблих дітей були як немовлята, так і старші діти. Деяким із них бойовики відрубали голови. Загалом, за інформацією іноземних ЗМІ, у кібуці Кфар-Аза, що неподалік кордону із сектором Газа, знайшли 200 тіл. Солдати знаходили вбитими цілі сім’ї — бойовики розстрілювали їх у ліжках, сховищах та інших місцях, де вони перебували. Крім того, знайдено контейнер із спаленими тілами місцевих мешканців, серед них є діти.

"200 трупів із населення цього кібуцу, 765 (мешканців всього — ред.) це майже третина населення цього кібуцу (убито — ред.)", — кажуть журналісти.

Крім того, бойовики ХАМАС спалили автомобілі місцевих мешканців та зруйнували їхні будинки. Повідомляється, що на кібуц напали близько 70 бойовиків, тіла яких досі лежать на землі, "щоб увесь світ міг побачити жорстокість, здійснену цими терористами ХАМАСу".

"Це не війна, це не поле битви. Ви бачите немовлят, матір, батька в їхніх спальнях, у кімнатах захисту та те, як їх убивали терористи. Це різанина", — першим описав цю сцену генерал-майор ЦАХАЛу Ітай Верув.

Дізнатись про наслідки війни в Ізраїлі для Європи можна у матеріалі: "Близький Схід на порозі великої війни: що принесе в Європу нова хвиля арабських біженців".

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що Ізраїль завдав по сектору Гази авіаудару. В результаті атаки було вбито двох ватажків ХАМАСу.