У Дніпрі чоловіка застрелили на вулиці: ЗМІ повідомляють, що стріляв поліцейський (відео)

Читать на русском
Автор
9766
У Дніпрі чоловіка застрелили на вулиці: ЗМІ повідомляють, що стріляв поліцейський (відео) Новина оновлена 30 серпня 2023, 16:07

На місці подій багато "швидких"

У Дніпрі посеред вулиці застрелили людину. Вогонь відкрили правоохоронці.

Як пишуть місцеві Telegram-канали, за попередніми даними, поліцейські застрелили правопорушника, який напав на них. Втім, ці дані не є офіційними, а що сталося насправді наразі невідомо.

У патрульній поліції Дніпропетровщини підтвердили, що поліцейські смертельно поранили чоловіка під час розбирань, але причину конфлікту не озвучили. Силовики лише зазначили, що на місці працюють спеціалісти, а керівництво призначило службове розслідування.

"На місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції, а також співробітники Державного бюро розслідувань, які в рамках кримінального провадження встановлюватимуть всі обставини події. Керівництвом Нацполіції призначено службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов'язків", — сказано у повідомленні.

Кадри не для людей зі слабкими нервами — 18+

Відомо, що інцидент трапився на вулиці Авіаційній, що біля проспекту Мазепи. На місці події вже працює "швидка" та поліція.

Тим часом у мережі з'явилася ще одна версія подій. Як пише популярний Telegram-канал "Україна Online", все нібито розпочалося з того, що поліцейські зупинили для перевірки автомобіль "Ягуар" водієм якого виявився Сілогава Джумбері Джумберович. Під час цього процесу, за попередніми даними, між копами та водієм іномарки стався конфлікт, в ході якого останній нібито напав на патрульних: дівчину-інспектора Жилу А. вдарив кулаком в обличчя, а Дзвінкова Є. перекинув того через себе, головою об землю, застосувавши елемент боротьби. Під час бійки один із поліцейських застосував табельну вогнепальну зброю. Порушник помер на місці.

"З огляду на агресивну поведінку правопорушника і явно нерівні фізичні можливості, поліцейський дістав табельну вогнепальну зброю (пістолет), і щодо Сілогави Д. Д. здійснив три прицільні постріли. Дві кулі з трьох потрапили в живіт. На місце події прибула швидка допомога, після спроб провести реанімаційні заходи лікарі констатували смерть Сілогави", — кажуть очевидці.

upd: Як повідомляє "Политика страны", очевидці зазначили, що водій транспортного засобу був п'яний, а його зупинили через порушення правил дорожнього руху. Що спричинило інцидент не повідомляється, проте очевидці кажуть, що водій спочатку накинувся на патрульну і побив її. Після цього він накинувся на її напарника та повалив його повалив на землю. Постріл пролунав, коли один із правоохоронців уже був на землі.

Також повідомляється, що в автомобілі були діти. Патрульних відправили в лікарню.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Одесі серед білого дня почали стрілянину з вогнепальної зброї. Інцидент забрав життя двох людей — один загинув на місті, а другий у кареті "швидкої". Причиною у поліції назвали конфлікт між родичами. Фото з місця подій жахають.

Також ми повідомляли про те, що в Дніпрі поліцейські відкрили вогонь водію автомобіля. Виявилось, що правоохоронці проводили затримання правопорушниці, яка влаштувала дрифт на території церкви. Згодом з’ясувалося, що порушницю вдалося затримати.