Стріляв у кота і напоїв черепаху: в Україні зловили двох живодерів, які знімали знущання на відео

Читать на русском
Автор
1228
Обидва винуватці за свої протиправні дії будуть покарані
Обидва винуватці за свої протиправні дії будуть покарані

Жорстокість над тваринами іноді не знає меж

В Україні лише за останню добу зафіксовано два випадки жорсткого поводження з тваринами. Абсурдності ситуації додає те, що один із них був вчинений 12-річним хлопцем з Рахівщини, який продемонстрував свою нелюдяність, стріляючи з пневматичної зброї у кота та радісно знімаючи це все на відео. Інший випадок трапився у місті Кривий Ріг, де нетверезий 19-річний молодик вирішив напоїти пивом черепаху. Обидва відео вже облетіли соцмережі.

Як повідомили на сторінці Нацполіції Закарпаття у Facebook, під час моніторингу однієї з соцмереж правоохоронці виявили відео, на якому зафіксовано, як школяр знущається з живого кота, стріляючи у нього з предмета, схожого на пневматичну гвинтівку.

Поліцейські оперативно встановили особу хлопчика та вирушили до нього додому. Під час спілкування з родиною, було встановлено, що дитина й справді здійснювала постріли зі зброї по бідолашній тварині.

Враховуючи те, що через свій малолітній вік школяр не може бути притягнутий до відповідальності, за його жорсткі протиправні вчинки відповідатимуть батьки.

Надалі з родиною працюватимуть представники ювенальної служби.

Варто відзначити, що з етичних міркувань наша редакція не радить до перегляду відео знущань з тварини дітям та особам із чутливою психікою!

Що стосується ситуації, котра трапилася у Кривому Розі, то там 19-річний юнак, знімаючи на відео, заливав плазуна пивом та горілкою. Кадри знущання з черепахи оприлюднили в одному з Телеграм-каналів.

"У Кривому Розі 19-річний хлопець знущався з черепахи в компанії своїх друзів. Він напував її пивом і горілкою. Усі дії молодик зняв на камеру і опублікував у себе на сторінці в Instagram", — йдеться в повідомленні.

На кадрах запису видно, як юнак заливає плазуну пиво прямо у панцир, коментуючи свої дії тим, що "набухує кєнта".

Юнака затримали правоохоронці. Під час допиту він зізнався, що перебував у нетверезому стані, тож не усвідомлював до кінця, що робить. За його словами, черепаху він із друзями спіймав у водоймі під час риболовлі, після чого вирішив із нею розважитися таким жорстоким способом.

У поліції Кривого Рогу на факт знущання з плазуна вже відреагували.

Зверніть увагу, що відео 18+ містить нецензурну лексику!

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Чернівцях 6-річна дитина жорсткого забила до смерті маленьку собаку. Йоркширський тер’єр від отриманих травм загинув, а жорстокий інцидент потрапив на відео.