Поліцейський зайнявся публічним сексом із підлеглою: у Миколаєві спалахнув скандал (відео)

Читать на русском
Автор
12905
Поліцейські у басейні у Миколаєві
Поліцейські у басейні у Миколаєві. Фото Screenshot

Поліцейські на відпочинку вирішили, що їх ніхто не бачить

Після гучної історії в Одесі, де пара публічно зайнялася сексом на пляжі, в Миколаєві сталася подібна історія.

Про це повідомляє niklife.

На кадрах, які швидко поширилися в мережі, видно чоловіка і жінку, що цілуються, в момент інтимної близькості біля спинки вуличного басейну. За всім цим спостерігають інші відпочивальники, які й зняли все на камеру. На інцидент уже відреагували у поліції Миколаївської області. У пресслужбі відомства підтвердили, що на відео перебувають поліцейські, адже почалася службова перевірка. Повідомляється, що інцидент стався, коли поліцейські перебували не на службі.

"Миколаївська поліція проводить службове розслідування за можливим фактом негідної поведінки поліцейських. Попри те, що подія сталася, коли поліцейські перебували поза службою, їх відсторонено від виконання службових обов’язків. Як тільки у соціальних мережах була поширена інформація щодо аморальної поведінки працівників поліції, керівництво обласного управління призначило за цим фактом службове розслідування. За його результатами керівництво ГУНП в Миколаївській області прийматиме рішення про притягнення правоохоронців до відповідальності. На час розслідування поліцейські відсторонені від виконання службових обов’язків", — повідомили у пресслужбі Миколаївської поліції.

За інформацією niklife, йдеться про начальника дільничних Миколаївського районного управління поліції Петра С та його підлеглу.

До речі, можливо, вечірка біля басейну була присвячене Дню дільничного інспектора, який відзначається в Україні 18 червня.

Нагадаємо, Миколаїв є прифронтовим містом. 21 червня росіяни обстріляли обласний центр ракетами. Днями Миколаїв відвідав президент України Володимир Зеленський, який під час свого візиту підвищив у званні начальника оборони міста.