Через зливу на Тернопіллі змило з дороги авто: серед загиблих діти

Читати російською
Автор

Пошуками займалося півсотні людей

На Тернопільщині, яка напередодні постраждала від ракетного удару росіян, сталася ще одна трагедія. Життя одразу трьох місцевих жителів забрало стихія: автомобіль, припаркований на узбіччі, змило потужним потік дощової води прямо в річку. Пошуки зниклих тривали всю ніч, проте ранок позитивних новин не приніс.

Як зазначають у пресслужбі ГУ ДСНС України у Тернопільській області, двоє загиблих були неповнолітніми. Саме їхні тіла і виявили в останню чергу, до кінця все ж сподіваючись на краще.

Актуально, важливо, свіжо – читайте наш Telegram-канал

Трагедія сталася пізно увечері суботи, 11 червня на території Чортківського району поряд із селом Ліщанці.

Ліщанці на карті

Вечір видався неймовірно щедрим на опади, злива постійно посилювалася, тому в якийсь момент на дорогу вилився потік дощової води впереміш з камінням та залишками розмитих порід. Сила його була такою, що легковий автомобіль легко винесло в найближчу річку.

Машина зазнала значних пошкоджень

Усі троє пасажирів намагалися вибратися з машини, проте це все одно не допомогло їм урятуватися. Водія 1990 року народження знайшли неподалік пошкодженого транспортного засобу.

Двох 12-річних дівчаток шукали набагато довше. Тіло першої було виявлено після 9-ї ранку, другої — після 10-ї в руслі місцевої річки.

Загалом пошуками займалося понад півсотні людей, серед яких поліцейські, а також волонтери з числа місцевих жителів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав подробиці однієї з найбільших в Україні аварій, що сталася у травні на Рівненщині. Причиною ДТП став водій-дальнобійник, який був у стані алкогольного сп’яніння.

Також ми писали про серйозну автокатастрофу, що сталася на території тимчасово окупованого Херсона.