Через зливу на Тернопіллі змило з дороги авто: серед загиблих діти

Читать на русском
Автор
3646
Машину внаслідок падіння зазнала значних пошкоджень
Машину внаслідок падіння зазнала значних пошкоджень

Пошуками займалося півсотні людей

На Тернопільщині, яка напередодні постраждала від ракетного удару росіян, сталася ще одна трагедія. Життя одразу трьох місцевих жителів забрало стихія: автомобіль, припаркований на узбіччі, змило потужним потік дощової води прямо в річку. Пошуки зниклих тривали всю ніч, проте ранок позитивних новин не приніс.

Як зазначають у пресслужбі ГУ ДСНС України у Тернопільській області, двоє загиблих були неповнолітніми. Саме їхні тіла і виявили в останню чергу, до кінця все ж сподіваючись на краще.

Актуально, важливо, свіжо – читайте наш Telegram-канал

Трагедія сталася пізно увечері суботи, 11 червня на території Чортківського району поряд із селом Ліщанці.

Село Ліщанці на карті
Ліщанці на карті

Вечір видався неймовірно щедрим на опади, злива постійно посилювалася, тому в якийсь момент на дорогу вилився потік дощової води впереміш з камінням та залишками розмитих порід. Сила його була такою, що легковий автомобіль легко винесло в найближчу річку.

Аварія на Тернопільщині 11 червня
Машина зазнала значних пошкоджень

Усі троє пасажирів намагалися вибратися з машини, проте це все одно не допомогло їм урятуватися. Водія 1990 року народження знайшли неподалік пошкодженого транспортного засобу.

Пошуки зниклих на Тернопільщині

Двох 12-річних дівчаток шукали набагато довше. Тіло першої було виявлено після 9-ї ранку, другої — після 10-ї в руслі місцевої річки.

Пошуки зниклих на Тернопільщині

Загалом пошуками займалося понад півсотні людей, серед яких поліцейські, а також волонтери з числа місцевих жителів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав подробиці однієї з найбільших в Україні аварій, що сталася у травні на Рівненщині. Причиною ДТП став водій-дальнобійник, який був у стані алкогольного сп’яніння.

Також ми писали про серйозну автокатастрофу, що сталася на території тимчасово окупованого Херсона.