Втеча не вдалася: торговець зброєю в Одесі підірвав трьох копів (відео)

Читати російською
Автор

Зловмисник намагався втекти від поліцейських, проте марно

У місті Одеса під час затримання громадян, які обґрунтовано підозрюються у торгівлі зброєю, постраждало троє оперативників. Охоронці порядку отримали осколчасті поранення після вибуху гранати, яку один з фігурантів кинув у їхній бік.

Про це у п'ятницю, 3 червня, у своєму Телеграм-каналі повідомив пресцентр Національної поліції України в Одеській області. Згідно з наявними відомостями, поранених поліцейських було госпіталізовано до найближчого лікувального закладу. Наразі їх життю нічого не загрожує.

Попередньо відомо, що представникам Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції вдалося встановити причетність 27-річного уродженця міста Харкова та його 29-річної співмешканки, яка є жителькою Луганської області, до протизаконних оборудок зі зброєю. Фігуранти попалися на продажу автомата Калашникова, а також магазинів до нього. Окрім того, співмешканці пропонували на продаж патрони калібром у 5,45 мм та гранати РГД-5 і Ф-1.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

Під час операції з затримання підозрюваних чоловік помітив копів і спробував утекти. Коли ж охоронці порядку його наздогнали, зловмисник дістав з кишені гранату, після чого та здетонувала.

У результаті вибуху троє оперативників внутрішньої безпеки Нацполіції отримали осколчасті поранення. Усіх госпіталізували до медичного закладу. Наразі вони перебувають під пильним наглядом медиків.

Досудове розслідування триває.

В Одесі чоловік під час затримання підірвав гранату

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Львівській області житель Києва підірвав у автомобілі своїх "бізнес-партнерів". Чоловік обіцяв громадянам придбати автомобілі за кордоном, проте вирішив нажитися на своїй "клієнтах", привласнивши їх гроші, а їх самих вбити.