Втеча не вдалася: торговець зброєю в Одесі підірвав трьох копів (відео)

Читать на русском
Автор
2702
Під час затримання зловмисник дістав гранату, яка здетонувала
Під час затримання зловмисник дістав гранату, яка здетонувала

Зловмисник намагався втекти від поліцейських, проте марно

У місті Одеса під час затримання громадян, які обґрунтовано підозрюються у торгівлі зброєю, постраждало троє оперативників. Охоронці порядку отримали осколчасті поранення після вибуху гранати, яку один з фігурантів кинув у їхній бік.

Про це у п'ятницю, 3 червня, у своєму Телеграм-каналі повідомив пресцентр Національної поліції України в Одеській області. Згідно з наявними відомостями, поранених поліцейських було госпіталізовано до найближчого лікувального закладу. Наразі їх життю нічого не загрожує.

Попередньо відомо, що представникам Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції вдалося встановити причетність 27-річного уродженця міста Харкова та його 29-річної співмешканки, яка є жителькою Луганської області, до протизаконних оборудок зі зброєю. Фігуранти попалися на продажу автомата Калашникова, а також магазинів до нього. Окрім того, співмешканці пропонували на продаж патрони калібром у 5,45 мм та гранати РГД-5 і Ф-1.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

Під час операції з затримання підозрюваних чоловік помітив копів і спробував утекти. Коли ж охоронці порядку його наздогнали, зловмисник дістав з кишені гранату, після чого та здетонувала.

У результаті вибуху троє оперативників внутрішньої безпеки Нацполіції отримали осколчасті поранення. Усіх госпіталізували до медичного закладу. Наразі вони перебувають під пильним наглядом медиків.

Досудове розслідування триває.

В Одесі чоловік під час затримання підірвав гранату

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у Львівській області житель Києва підірвав у автомобілі своїх "бізнес-партнерів". Чоловік обіцяв громадянам придбати автомобілі за кордоном, проте вирішив нажитися на своїй "клієнтах", привласнивши їх гроші, а їх самих вбити.