Смертельний удар сковородою: під Львовом чоловік вбив знайомого знаряддям для приготовуння яєчні

Читать на русском
Автор
985
Сковорода може стати знаряддям вбивства
Сковорода може стати знаряддям вбивства. Фото Відкриті джерела

Зловмиснику загрожує до 15 років за гратами

У Львівській області, де мешканці були нещодавно вражені кількома смертельними ДТП, сталося вбивство на побутовому ґрунті, в ході якого використовувалася звичайна сковорода.

Про інцидент розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області.

Згідно з даними правоохоронців, у Стрийському районі двоє чоловіків не наймолодшого віку розпивали спиртні напої та, очевидно, обговорювали нещодавні політичні події в країні та за кордоном (популярна тема для подібних розмов).

При цьому в ході суперечки 71-річний житель міста Жидачів завдав своєму 64-річному знайомому кілька ударів сковорідкою з такою силою, що від отриманих травм той упав на підлогу гаража і помер через кілька годин.

Після побиття зловмисник заснув у гаражі, не зважаючи на стан здоров’я свого опонента.

Затримання підозрюваного

Наступного дня поліцейські затримали причетного до вбивства на місці події та вилучили у нього речовий доказ у вигляді сковороди.

Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Досудове розслідування продовжується.

Нагадаємо, що напередодні повідомлялося про вбивство у Слов’янську: там чоловік запідозрив знайомого в "чіпляннях" до своєї дружини в громадському місці і вбив його кухонним ножем.