"Метастази в організмі його поглинають": мольфарка розповіла, скільки лишилося жити путіну

Читать на русском
Автор
4428
Російський диктатор час від часу навідується до сибірських шаманів
Російський диктатор час від часу навідується до сибірських шаманів. Фото kremlin.ru

У мольфарів немає сумнівів, що у російського президента онкологічне захворювання

Кривавий диктатор володимир путін, який з кожним днем має все більш хворобливий вигляд, користується нетрадиційними методами лікування та звертається за допомогою до сибірських шаманів. Це одна з причин, чому він ще не помер від онкології, яку йому приписують останнім часом дедалі частіше, однак лишилося йому не надто довго.

Про це в інтерв'ю виданню "Апостроф" розповіла мольфарка, учасниця секретного "Батальйону 14" Магдалена Мочіовські.

За її словами, у тому, що російський президент хворий, немає жодних сумнівів, адже це помітно не тільки по його зовнішньому вигляду, а й по енергетиці.

"Він хворий на онкологію. Традиційними й нетрадиційними методами лікування зараз роблять все для того, щоб його витягти з того стану. В комі його немає, він ще ходить. Але те, що він пройшов хімієтерапію, це явно видно по всьому організму. Ми це бачимо як по енергетиці, так і по міміці. Мало того, метастази в організмі його поглинають", — переконана мольфарка.

Триматися на ногах путіну допомагають його шамани, впевнена Мочіовські. Вони використовують безліч нетрадиційних методів, щоб підкріпити організм кривавого диктатора.

"І коли його (путіна — ред.) батарейка вже сідає, він летить у Сибір, купається в крові оленів та ще багато іншого. Він підсилює себе і потім йде далі в бій. Але найголовніше, нам слід знати, що колись йому ці ресурси вже не будуть допомагати, тому що з кожним разом, коли він випробовує все більше і більше методів нетрадиційного лікування, вони вичерпують себе. Вони закінчуються. В результаті він просто, як свічка, згасне, тому що його час прийде", — зазначила експертка.

Мольфарка каже, що у шаманські зілля, які варяться для путіна у спеціальний день, цілком можуть входити шкурка змії, отруйні гриби, оленяча сеча, перемелені роги тварин і багато інших нетрадиційних інгредієнтів. За словами Мочіовські, до певного часу ці зілля допомагають, або роль грає ефект самонавіювання, однак це триватиме недовго.

За прогнозом експертки, путін проживе ще близько року. А замінять його двійником після того — питання відкрите, адже в нього їх аж 10.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, політичний експерт Олександр Антонюк вважає, що після смерті путіна війна в Україні може й не закінчитися.